Forside Udskriv denne side Fronter Nakskov Gymnasiums kalender LECTIO: skema, forsømmelser, karakterer,   studieplan m.m. Sideoversigt
   
 

Du er her: FORSIDE > AKTUELT > Nyhedsarkiv

Fodbold mod CELF

Fodbold mod CELF

Nakskov Gymnasium & HF og CELF havde sat hinanden stævne til den første af to dyster på fodboldbanen. Første etape stod mellem drengene, mens anden etape er pigernes dyst.

Drengenes kamp blev desværre præget af at efteråret for alvor meldte sig på banen, hvor især en strid blæst på tværs af banen gjorde forholdene svære for spillerne. Vi (gymnasiet) var til dagen klædt i de karakteristiske røde løbetrøjer, leverede et stærkt indtryk i en 1. halvleg hvor det bogstaveligt talt blæste vores vej. Efter en indledning som ikke bød på de store chancer til nogen af holdene, leverede Amer (3v) og ”mini” Brogaard (2v) glimrende kombinationer som slutteligt endte med at en fremadstormende Andreas Glintborg (3v) hamrede bolden op i nettaget tæt under mål. Herefter havde vi tydeligvis bedst styr på bolden og resten af første halvleg stod i vores tegn, hvor vi især lukkede rigtigt godt af i vores bagkæde hvor Rasmus ”Den Hvide Hulk” Nymand (3x) og Frederik Rasmussen (3x) fik lukket fuldstændigt af på kanterne – eller næsten. For pludseligt kom CELF til baglinjen og kun et hoved fra Jonas (2v) forhindrede en udligning. Men ind kom bolden ikke og på den efterfølgende kontra kom storebror Brogaard (3v) pludseligt helt fri, og han eksekverede stensikkert til en føring på 2-0. Kort efter blev der fløjtet til pause.

Om hovmod står for fald, eller om det var trænerens taktiske dispositioner, eller om vinden virkelig havde så stor betydning, skal stå hen i det uvisse. Faktum er at vi i 2. halvleg i bogstaveligste forstand kom i modvind, og relativt hurtigt fik CELF udlignet vores ellers solide føring. Og til allersidst indtraf katastrofen da CELF scorede på et langskud hvor Christopher (2v) var kommet en anelse for langt ud, og bolden sejlede ind over ham til stor fornøjelse for spillerne fra CELF. Kort efter blev kampen fløjtet af, og vi endte altså med at tabe en tæt kamp med 2-3. Desværre blev Richard Møller-Nielsens (manden bag EM-triumfen i 1992) legendariske ordsprog, om at 2-0 er den farligste føring, endnu engang bekræftet.

Drengene kom heldigvis hurtigt ovenpå igen, og de deltog, sammen med modstanderholdet, i en velbesøgt fredagscafé bagefter i kælderen, som forløb i god ro og orden.

Tak til Sandru (3x) for at have leveret et stort stykke arbejde med at planlægge arrangementet, og tak til de mange tilskuere som trodsede vejret og støttede op om ”vores” drenge.

BR


Tæller

 

© Nakskov Gymnasium og Hf - Søvej 6 - 4900 Nakskov - Telefon 54 91 43 00 - Fax 54 91 42 99 - email: gymnasiet@nakskov-gym.dk