Forside Udskriv denne side Fronter Nakskov Gymnasiums kalender LECTIO: skema, forsømmelser, karakterer,   studieplan m.m. Sideoversigt
   
 

Du er her: FORSIDE > AKTUELT > Nyhedsarkiv

Pigefodbold i Roskilde

Pigefodbold i Roskilde

Pigerne var den 27. september i aktion i Darup lidt syd for Roskilde, og de kæmpede bravt mod overmagten. Det skal tilføjes at vores piger normalt spiller 7-”mands” fodbold, mens de hold vi mødte, tydeligvis var vant til at spille 11-mands fodbold.

Vi mødte et ufatteligt dygtigt hold i kamp 1 hvor vi tabte med 4-0 (samme cifre i øvrigt som 2’eren i vores pulje tabte med!), 2.kamp blev tabt 0-3, mens vi kom på pointtavlen i den sidste puljekamp med 0-0, hvor vi rent faktisk havde den største chance, og hvor pigerne kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne. Energiforbruget blev dog justeret på plads med et meget populært besøg hos McDonald’s til stor utilfredshed for undertegnede. Men mit gode hjerte løb af med mig til sidst.

Alt i alt havde vi en god dag med højt humør, så rent socialt har turen bestemt haft sin berettigelse, og pigerne kan ikke roses nok for deres indstilling til tingene på trods af svære betingelser.

Holdets anfører, Sussi Kofod (3v) oplevede dagen på denne måde:

”Som hold havde vi det svært, da de fleste af os spillere, heriblandt vores målmand, normalt spiller 7-mands fodbold. Det skal dog siges, at Kamilla (Kranker, 2v) stod nogle gode kampe, og at hun ikke skal have skylden for målene; de andre hold var os bare overlegne. Kommunikationen var i perioder en mangelvare på banen, hvilket også kom til at koste Kamilla et blåt øje, da undertegnede skød en bold direkte i hovedet på hende, fordi vi ikke lige fik snakket sammen om, hvem der skulle få bolden væk fra målstregen. Heldigvis er Kamilla ikke en skrøbelig og pivet pige, så hun grinede lige så meget af episoden, som vi andre gjorde. Jeg mener alt i alt, at vi gjorde, hvad vi kunne. Vi kunne bare ikke følge med på det plan, de andre hold spillede på, men hvis vi havde fået noget bedre træning, havde vi nok også leveret nogle bedre resultater. :-)

Det sociale blev prioriteret i høj grad, og vores sande jeg kom til udtryk hos et par stykker af pigerne, hvilket fik Brian til at komme i tvivl om, hvorvidt han var på tur med gymnasiepiger, eller om det rent faktisk var en flot sømænd, han havde fået med sig.

Vi sluttede dagen af med at køre på McDonald’s, hvilket ikke lige var en del af Brians plan, men med alle vores søde hundeøjne fik vi ham overtalt. Det fortrød han hurtigt igen, da vi skulle finde vej til den nærmeste McDonald’s, som ifølge vejviser-Birgitte kun lå 12 minutter fra stadion. Efter at have kørt rundt i en halv time i et villakvarter måtte vi andre tage over og finde vej, og vupti så var vi på McDonald’s, så vejviser er nok ikke en karriere, du skal satse på, søde Birgitte!”

Sussi Kofod, 3v, og BR


Tæller

 

© Nakskov Gymnasium og Hf - Søvej 6 - 4900 Nakskov - Telefon 54 91 43 00 - Fax 54 91 42 99 - email: gymnasiet@nakskov-gym.dk